Make-up Studio 104

Make-up Studio 104 Nail colour

Blauw is zo’n kleur die ik niet in mijn nagellak collectie had en mocht daarom mijzelf eens trakteren op dit prachtige kleurtje, want oh, prachtig is hij zeker.

In eerste instantie ziet de lak er best luxe uit zo met die vierkante dop. Op het begin dacht ik wat een gedoe, dat zal toch niet lekker lakken? Tot ik eens verder ging kijken dan mijn neus lang was, en je die dop er eigenlijk gewoon afhaalt zodat je een ‘normaal’ hulsel hebt waar je gemakkelijk mee kunt lakken. Oops.

Make-up Studio 104

Maar mensen, die kleur, DIE KLEUR. Ik wist niet dat ik de kleur blauw zò mooi kon vinden, en meestal ben ik niet zo laaiend enthousiast over nagellak. Ik denk dat hier mijn grootste geld verspilling in zit, om eerlijk te zijn. Maar in de meeste gevallen waren dit vooral budget lakken, gelukkig. Maar ook deze lak van OPI ben ik totaal niet over te spreken.

Goed, DIE KLEUR dus, het lakje ziet er bijna een beetje monochroom uit – super tof! Maar hoe zit het nou met de houdbaarheid van deze lak?

Make-up Studio 104

Ik ben een kluns betreft nagellak, maar deze heeft het aardig lang bij mij uit gehouden. Bij Essence en Catrice gaat het vanaf de eerste dag al chippen en deze pas vanaf dag 3. Ik heb deze nagellak 5 dagen zonder ernstige aandoeningen kunnen dragen op mijn nagels! Leuk! En dan heb ik nog geen eens mijn favoriete top coat er boven op gebruikt.

5 Comments

 • Reply Nesrin 19 oktober 2015 at 15:54

  Inderdaad een hele mooie kleur. Ik vind de tweede foto met druppel heel gaaf!

 • Reply Rebecca 21 oktober 2015 at 16:38

  Wauw wat een aparte kleur, heel erg mooi!

 • Reply Lisa 22 oktober 2015 at 17:26

  Prachtige kleur!

 • Reply Mariëlle 28 oktober 2015 at 11:32

  Super tof kleurtje!!

 • Reply anna 29 oktober 2015 at 23:27

  Wat een mooie tint! Prachtige nagels heb je.

 • Leave a Reply