precious gem lash case

House of Lashes Precious Gem Lash Case (+ WINACTIE!)

Laatst mocht ik een super leuk perspakketje ontvangen van House of Lashes met deze super leuke lash case in Aquamarine. Deze case heeft twee lagen, een waar jij 3 lashes in kunt opbergen en nog een onderste laag waar ruimte is gemaakt voor de 3ml lash glue bottle van House of Lashes + nog wat extra ruimte voor nog meer nepwimpers. Super leuk en handig voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

precious gem lash case

Ik was echt onwijs enthousiast omdat ik maar liefst 2 (!) exemplaren mocht ontvangen en ik meteen dacht aan een winactie. House of Lashes is mijn eerste ervaring geweest met nepwimpers en ik moet zeggen dat het een stuk makkelijker ging dan gedacht, haha. Evenals het eraf halen van de nepwimpers. Ik was ervan overtuigd dat dit moeizaam en ietwat pijnlijk eraf ging – maar niets is minder waar (en ik ben ook wat stuntelig, kan je na gaan!). Je hebt echt onwijs veel soorten nepwimpers – van over the top tot écht een die je look compleet kan maken, dus mocht je nog op zoek zijn dan raad ik je aan om eerst goed even te kijken naar wat je precies wilt door middel van reviews en swatches. (:

precious gem lash case

temptresswispy

Wat je kunt winnen:
– 1 House of Lashes Precious Gem Lash Case in Aquamarine
– 1 House of Lashes 3ml Lash Adhesive in Dark
– 1 House of Lashes Temptress wispy nepwimpers

Wat je hiervoor moet doen:
– Een reactie achterlaten met een geldig e-mail adres, zo dat ik contact met jou kan opnemen als je gewonnen hebt! Ik stel het op prijs als je mij zou willen volgen op een van mijn social media kanalen, maar stel dit niet verplicht. ^_^

De winactie loopt tot 2 maart. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

WINACTIE GESLOTEN.
GEFELICITEERD YÜKSEL, JIJ BENT DE WINNAAR VAN DEZE WINACTIE!

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review,
lees mijn disclaimer

11 Comments

 • Reply Yuksel 22 februari 2016 at 07:50

  Leuke actiee!
  Ybernoster@hotmail.com
  Duimen maar

 • Reply Mariëlle 22 februari 2016 at 08:22

  Ik vind ze wel opvallend, maar voor opstap of iets is het wel erg mooi. Gezien ik ze bijna nooit draag, sla ik over, dan gun ik het iemand die ze wel vaak draagt 🙂

 • Reply Manon 22 februari 2016 at 15:29

  Ze zien er goed uit, opvallend maar niet fake !

 • Reply Nesrin 22 februari 2016 at 19:26

  Gaaf hoor! Staat je goed. Het is dat ik op dit moment meer dan tevreden ben met mijn eigen wimpers (dankzij een groeimiddel 😉 ) anders had ik meegedaan.

 • Reply Reshma 22 februari 2016 at 20:43

  Gaaf! Ik doe mee.

 • Reply Vera 22 februari 2016 at 20:56

  Het doosje is echt te cute!! Ik wil graag mee doen 🙂 Leuke winactie heb je er van gemaakt.

 • Reply Anita H. 22 februari 2016 at 22:42

  Ik maak hier heel graag kans op.

 • Reply Nicole 23 februari 2016 at 10:20

  Oh wauw wat staan de wimpers je mooi zeg! Ze zien er heel natuurlijk maar ook een beetje sexy uit! Ik doe trouwens graag mee met je winactie!

 • Reply Rachel Kromdijk 25 februari 2016 at 15:44

  Ik ben super benieuwd! prachtige wimpers en ik doe graag mee <3

 • Reply Rebecca 26 februari 2016 at 18:32

  Leuk! Maar toch sla ik het over want ik kan er gewoon echt niet mee overweg.
  Zonde als het hier dan maar ligt te liggen

 • Reply Mariska 29 februari 2016 at 17:54

  Oh ze zijn echt heel mooi! Gave actie! count me in 🙂

 • Leave a Reply