Hey Mr. PJ

Pyjama’s zijn echt zo’n ding waar ik echt van kan genieten maar zelf nooit koop. Ik sliep eigenlijk altijd in de oude t-shirts en joggingbroeken van mijn vriend. Het kan prima en ik was ook wel tevreden zo want tsja, eerlijk is eerlijk, ik geef mijn geld liever uit aan nieuwe (geen slaap) kleding, make-up en boeken dan aan pyjama’s… terwijl ik het wel super fijn vond om een eigen en nieuwe pyjama te hebben (ik weet het nog zo goed, van vroeger, aahhhh) – toen het kerstelfje mij 2 nieuwe pyjama’s bracht.

Als ik mijn avondroutine heb gedaan en heerlijk in mijn pyjama ben gekropen met een grote en veelste warme kop thee of chai vervolgens op de bank of in bed ga liggen. Sinds ik mijn pyjama’s heb gekregen en als het al zo vroeg donker is buiten geeft dat zo’n heerlijk gevoel! Het enige wat misschien nog ontbreekt is een romantische kaars of lichtbolletjes, ook zo’n ding dat ik zelf nooit koop maar wel heerlijk vindt.

heymrpj2

Het liefste kijk ik dan mijn favoriete (lees: bijna ieder boek dat ik lees is een favoriet, bijna iedere serie die ik kijk is een favoriet,…) anime One Piece. Iets met piraten. Anime is ook zoiets waar ik zo van geniet en mij een heel apart gevoel geeft. Hoe suf het ook klinkt, de verhaallijnen zijn zo sterk en goed in elkaar gezet dat veel TV series hier echt niet aan kunnen tippen. Al geef ik toe dat ik mijn vriend voor het eerst ook moest uitlachen toen hij zei dat hij anime keek. Toen bleek mijn broer het ook te kijken, toen ging ik eens een episode mee kijken, en toen was ik om. Oh ja, het liefst doe ik dat alles ook nog met een bakje chips (het liefst de ribbelchips van Lays in ketchup smaak) en een warme kruik.

Of lees ik graag een goed boek. Momenteel (nou ja, eigenlijk al een paar maanden) ben ik bezig met Lord of the Rings en dat vind ik echt ontzettend leuk maar het is soms een beetje langdradig waardoor ik niet altijd zin heb om een boek er bij te pakken. Meerdere boeken tegelijkertijd lezen vind ik ook een no-go. Dat gaan tegen mijn principes in, haha.

Wat vinden jullie het leukste aan de wintertijden?

signature♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

12 Comments

 • Reply Nesrin 4 januari 2016 at 15:12

  Een nieuwe pyjama is ook echt genieten, vroeger en zeker ook nu. Chips en ketchup trouwens ook 😉

  Ik vind het heerlijk om binnen te zitten, waar het lekker warm is en ik drink meer thee. Thee vind ik gezellig.

 • Reply Manon 4 januari 2016 at 17:50

  Ik vind het altijd zo fijn om een nieuwe pyjama te hebben!

 • Reply Anne-Marèl 4 januari 2016 at 20:06

  Kan me er goed in vinden! 🙂 Het is toch wel héérlijk om in je pyjama, eventueel een dekentje, een goed boek te lezen 😀

 • Reply Nicole 4 januari 2016 at 21:09

  Wat een leuke pyjama! Ik vind het ook altijd super leuk om nieuwe pyjamas te hebben. Ik geniet er ook echt van als ik een leuke aanheb.

 • Reply Esmee 5 januari 2016 at 08:09

  Heel leuk om je pyama te zien. Ziet er lekker warm uit!
  XOXO esmee

 • Reply Rachel Kromdijk 5 januari 2016 at 15:19

  hihi altijd leuk! ik moet ook weer een nieuwe want die ik nu heb zit niet meer lekker en het elastiek is uit mijn broek haha!

  • Reply Shiralee 7 januari 2016 at 12:54

   Haha oh dat is ook niet handig!

 • Reply Lilia | Lily Like 5 januari 2016 at 16:36

  Cute pyjama! xo

 • Reply Mariska 6 januari 2016 at 23:04

  Ook een anime liefhebber hier! Geweldige uitvinding! Net als joggingbroeken en badjassen… Maar pyjama’s doen het ook heel goed!

  • Reply Shiralee 7 januari 2016 at 12:44

   Ah onwijs tof! Welke anime’s kijk je? ^_^

 • Reply Iris Larisa 8 januari 2016 at 11:36

  Heeerlijk PJ’s en een goed boek! Ik ben ook gek op Lord of the Rings. Anime ben ik minder bekend mee, maar heb wel een keer zo’n anime film gezien die ik echt mega goed vond – over een meisje in een soort geestenwereld in Japan? Volgens mij was het iets van Spirit Away? Oke klinkt heel raar zo maar hij is me altijd bijgebleven haha X

 • Reply Rachel Kromdijk 9 januari 2016 at 09:21

  vroeger schaamde ik me voor een pyjama nu kruip ik er heerlijk in weg haha!
  Goed weekend en geniet ervan liefs

 • Leave a Reply