Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick

Gerard Cosmetics hydra matte liquid lipstick in ‘Serenity’

Serenity is een liquid lipstick in samenwerking met MannyMUA (een bekende YouTuber uit Amerika) van Gerard Cosmetics. Als vaste kijker was ik erg niewsgierig geworden en bovendien had ik niet eerder kennis gemaakt met een liquid lipstick. Wat ik wel weet is dat ik meer liquid lipsticks wil! Al benieuwd naar de swatches?

Let’s be honest: de verpakking voelt best wel cheap aan. Wat ik wel leuk vind is dat de tube matte is gemaakt, net zoals de lipstick. De lipstick droogt in enkele minuten mooi matte op en ik moet zeggen, deze voelt niet oncomfortabel! Ik draag deze liquid lipstick echt graag!

De sponsapplicator is eigenlijk wél even wennen. Je moet het niet opsmeren als je haast hebt want 1. het product blijft goed zitten en 2. je kan nogal snel uitschieten. Maar bij enigszins wat geduld kan je er wat mooiere en strakkere lijnen mee ‘tekenen’.

De kleur had ik wel lichter verwacht bij het opzoeken van swatches. Desondanks ben ik wel echt tevreden met de kleur, want ik vind ‘m echt super tof.

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick

De liquid lipstick heb ik voor €11,70 gekocht bij BeautyBay samen met de Anastasia Dipbrow. Bij BeautyBay kan je vanaf €45,- met PayPal betalen (of je besteld gemakkelijk met een prepaid creditcard). Bij The Make-up Spot verkopen ze sinds korte tijd ook Gerard Cosmetics, deze zijn echter wel wat prijziger. Gerard Cosmetics hydra matte liquid lipsticks zijn beschikbaar in 14 kleuren.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

16 Comments

 • Reply Mariëlle 14 april 2016 at 08:54

  Ik vind het een hele mooie kleur, ik wil dit merk toch ook wel eens gaan proberen!

  • Reply Shiralee 15 april 2016 at 10:29

   Bevalt me echt super goed! Maar wil ook nog dolgraag ColourPop en Anastasia proberen, haha.

 • Reply jeapiebel 14 april 2016 at 10:00

  Paypal lukt mij gewoon niet om te gebruiken. Mooie kleur en de finish vind ik ook heel mooi. Hij staat je. De sponsapplicator daar wen ik nooit aan.

  • Reply Shiralee 15 april 2016 at 10:29

   Ahhhh hoe kan dat? Thanks! Ja dat is wel even wennen idd, no rush, dan gaat het wel stukke beter!

 • Reply Mariska 14 april 2016 at 10:39

  Wauw. Hij is zo mooi. Hij staat je echt geweldig! Nu wil ik ‘m ook maar ben bang dat ‘ie mij heeel anders staat.

  • Reply Shiralee 15 april 2016 at 10:29

   Ik heb wel een warme ondertoon! 🙂

 • Reply Jorinda 14 april 2016 at 11:58

  Wat een mooie lipkleur =)
  Hij staat je goed !
  Liefs Jorinda

 • Reply Rachel Kromdijk 14 april 2016 at 14:10

  Prachtige kleur meid staat je heel erg mooi en toffe wimpers ook!
  Zelf heb ik angel cake en spring nog wat van gerard cosmetics!

  • Reply Shiralee 15 april 2016 at 10:30

   Ohhh even opzoeken! En thanks 😉

 • Reply Manon 14 april 2016 at 17:24

  Ik vind het een prachtige kleur

 • Reply Nesrin 15 april 2016 at 10:46

  Prachtige kleur en het staat je zeker goed. Again een dikke wow voor je wimpers!

 • Reply Kim 15 april 2016 at 17:11

  Wauw wat een mooie kleur! En fijn dat hij zo goed blijft zitten 🙂

 • Reply Marushi 17 april 2016 at 13:35

  Wow hij staat je echt heel goed! Mooi kleurtje. -x-

 • Reply Nicole 17 april 2016 at 20:27

  Oh wauw dit is echt een hele mooie look en de lipkleur staat je super goed!

 • Reply Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick in Ecstasy | Shiralism 18 mei 2017 at 07:00

  […] Gerard Cosmetics behoren zeker wel tot één van mijn favorieten liquid lip formula’s! Naast Serenity heb ik daarom nu ook Ecstasy – een paarse kleur met neutrale […]

 • Reply FACE OF THE DAY | UD Full Spectrum | Shiralism 9 juli 2017 at 11:54

  […] mijn lippen draag ik de kleur Ayesha van Kat von D (komt ook nog een artikel over) met daaroverheen Serenity van Gerard Cosmetics. Ayesha is paarse liquid lipstick met een wat koelere ondertoon en stond dus […]

 • Leave a Reply