Garnier Micellaire Reinigingswater

Garnier Micellair Reinigingswater

Micellair water. Is het de hype nou waard?! Veel visagisten zijn lyrisch over de welbekende van Bioderma die helaas niet in Nederland te koop is, wel is er een vergelijkbare variant verkrijgbaar in ons kikkerlandje namelijk de Garnier Micellair Reinigingswater!

Wanneer je make-up draagt is het belangrijk dit er ook weer af te halen, zo kan je huid als het ware weer even ‘ademen’. Het is helemaal niet nodig om met tig producten aan de gang te gaan als je maar een paar goedaardige basisproducten te pakken hebt. Vandaag review ik de Garnier Micellair water omdat ik simpelweg niet meer zonder kan.

De reinigingswater zit in een fles van 500ml, daar doe je wel een aardig tijdje mee. Ik gebruik het micellair water vooral als ik foundation heb gedragen en soms om mijn oogmake-up te verwijderen en nou er komt behoorlijk wat viezigheid vanaf kan ik je zeggen!

miceallairvoorenna

Mijn foundation en oogmake-up haal ik er altijd af met een wattenschijfje. Ik heb het wattenschijfje nat gemaakt met het micellaire water. Op de bovenstaande foto’s kan je het resultaat goed zien. Echter moet ik er wel bij vertellen je wel nog aan de gang moet met een cleanser en een tonic om je gezicht weer helemaal te laten stralen, maar het grootste gedeelte is er nu af.

Waterproof make-up verwijderd hij trouwens ook prima, je hebt er alleen wel iets meer werk aan.

De ingrediënten. Garnier heeft nu ook een tweede variant in het schap liggen met een groene dop, deze zou ik echter laten staan omdat dit nogal een hoog percentage Alcohol Denat bevat wat je huid flink kan uitdrogen en onrustigheid kan veroorzaken, het is maar wat je zelf wilt natuurlijk, en niet iedereen hoeft er slecht op te reageren.

Ik ben in ieder geval enthousiast en ben inmiddels alweer aan mijn tweede fles! Ook heb ik de variant van Nivea gebruikt maar ik vindt persoonlijk die van Garnier toch gemakkelijker en fijner in gebruik.

Garnier Micellair water is te koop bij de Etos en Kruidvat voor €6,49.

+
Verwijderd gemakkelijk make-up
Makkelijk verkrijgbaar
Prijs/kwaliteit/verhouding

– 
Eigenlijk geen

17 Comments

 • Reply Iris | Todayslipstick 30 april 2015 at 11:37

  Ik vind micellair water heel fijn om mijn gezicht te reinigen en de verpakking is leuk!
  Liefs, Iris

 • Reply Delphine 30 april 2015 at 13:10

  Ik heb in België nog een “geluk”dat ik de Bioderma heb. Deze Garnier heeft altijd al mijn interesse gehad (ook voor de prijs) maar ik heb bij alle andere Garnier producten al een jeukende, droge huid gekregen. Dus het is een beetje twijfelen of ik het wil proberen. Jij bent, net als de andere reviewers heel enthousiast dus het begint toch te kriebelen..

  • Reply Shiralee 30 april 2015 at 13:13

   Hm ja dan zou ik zeker voor de roze variant gaan! Maar als andere producten van het merk je niet bevallen snap ik dat het een moeilijke beslissing is. Misschien kan je de ingrediënten is vergelijken met die van Bioderma als richtlijn?

 • Reply anna 30 april 2015 at 15:12

  Klinkt goed! Ik ben hier echt zo benieuwd naar.

 • Reply Nesrin 30 april 2015 at 15:13

  ik ben ook fan. Ik ben aan mijn tweede fles van Garnier begonnen, erg fijn spul.

 • Reply Wies | Nature of Happiness 30 april 2015 at 17:06

  Ik hou van dit product, super fijn!

 • Reply bymarlayne 30 april 2015 at 17:40

  Lijkt me een fijn product! Wil deze nog steeds een keertje uitproberen.

 • Reply heidi 30 april 2015 at 22:04

  wat een super goeie product.

 • Reply Kim 30 april 2015 at 22:41

  Deze is fijn! Ik heb hem ook 😀

 • Reply Lisa - ElisabethsMusthaves 1 mei 2015 at 09:21

  Heerlijk product gebruik hem regelmatig in de avond en hij is heerlijk om maskers mee te verwijderen!

 • Reply Iris Larisa 3 mei 2015 at 15:55

  Deze gebruik ik ook elke dag, erg fijn product! X

 • Reply Lisa 15 mei 2015 at 19:18

  Ik gebruik hem zelf ook, erg fijn product! 🙂

 • Reply Margo 19 mei 2015 at 12:59

  Ik vind deze helemaal fijn! Heb de groene variant, maar still: top! Ik maak eerst m’n gezicht schoon met een doekje van Garnier en doe erna nog een watje micellair water om de restjes weg te halen. M’n huid is er sinds ik dit gebruik veel beter aan toe!

 • Reply Angela | Great Body & Skin 16 juli 2015 at 18:01

  Hier helaas iemand die niet tevreden is hierover. Ik heb een gevoelige huid, dus had gehoopt hier een goede koop mee.te doen. Ik kreeg echter rode en droge vlekken en plekken die aardig wat hersteltijd nodig hadden.

  • Reply Shiralee 16 juli 2015 at 18:42

   Jeetje wat vervelend zeg! Als je zo’n gevoelige huid hebt zou ik misschien de blog van Jetske Ultee eens bekijken. Ze heeft ook haar eigen productlijn net als Paula’s Choice! Wat vervelend dat het ook zo lang duurde tot dat het zich had hersteld. Ik hoop dat je snel iets beters in de plaats hebt gevonden! Ik heb trouwens ook wel eens gehad dat ik allergisch reageerde of heftig op een product dat ik het zonder problemen terug kon brengen. Succes nog met je zoektocht!

  • Reply Suus 24 januari 2016 at 16:02

   Ik had hetzelfde probleem. Van het ene op het andere moment kreeg ik een rode jeukende plek bij mijn mond die maar niet meer herstelde. Wat ik er ook op smeerde. Totdat ik het water van Garnier aan de kant zette en die van Nivea gebruikte. Toen was ik zo van het plekje af. Ik heb de fles daarna meteen weggegooid. Het vreemde was wel dat ik in de rest van mijn gezicht nergens last had.

 • Reply LUSH Ultrabland gezichtsreiniger | Shiralism 9 augustus 2016 at 11:04

  […] zoals foundation en de hele mikmak, kies ik er tóch voor om dit product te gebruiken na een micellair water omdat ik anders het gevoel heb dat het niet genoeg make-up weghaalt op deze […]

 • Leave a Reply