Anastasia Self-Made palette

FOTD #9 | Tweede kerstdag

Een van de leukste dingen om te delen vind ik toch denk ik echt wel de looks! Ik vind het zo ontzettend leuk om te maken en ik merk ook dat ik er steeds beter in word en krijg hierdoor ook een te groot verlanglijstje (ook betreft fotografie want omg – dit winterlicht is een drama). Het is eigenlijk niet normaal meer… haha! Met tweede kerstdag ben ik eigenlijk even de stad in geweest, omdat ik op zoek ben naar de juiste Anastasia dipbrow kleur, en die heb ik eindelijk gevonden, yay (en geloof me dit was een hele zoektocht).

Anastasia Self-Made palette

Het is de kleur caramel geworden! Deze heb ik besteld via Beautybay omdat deze aanzienlijk goedkoper is (€17,80 vs. €29,95) en ik kan niet wachten tot deze binnenkomt! Het maakt je looks helemaal af, ik vind het buitengewoon prachtig, haha.  Het cream contour palette wil ik ook heel graag proberen, maar denk dat ik eerst voor de Morphe Brushes variant ga omdat 1) ik weet niet of het mooi is en 2) het is een stuk goedkoper + er zitten meer kleuren in en is zelfs lichter van kleur, maar dat heeft verder niets met deze look te maken. :’)

Anastasia Self-Made palette
Anastasia Self-Made palette

Bij het nabewerken van de foto’s probeer je zo dicht mogelijk bij je eigen huidskleur te blijven en gezien het weer buiten echt shit is qua belichting vind ik het altijd een beetje lastig te corrigeren, helemaal omdat je het zo realistisch mogelijk wilt houden.

Ogen
Urban Decay primer potion
Anastasia Self-Made palette
Miss Sporty The Miaoww eyeliner
Anastasia Dipbrow in ‘Caramel’
YSL Volume Effet Faux Cils mascara

Gezicht
MAC Studio Fix NW13 foundation
Collection concealer in 01 fair – review
MAC Blot powder pressed – review
MAC Blush in ‘Warm Soul’

Lippen
KIKO 01 Lusty Peony pencil & lipstick – review

Wat voor een make-up hebben jullie gedragen tijdens de kerstdagen?

signature♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

12 Comments

 • Reply Anne-Marèl 26 december 2015 at 18:19

  Ziet er mooi uit meis, fijne kerst nog!

  • Reply Shiralee 26 december 2015 at 20:42

   Dankjewel!! Jij natuurlijk ook!!

 • Reply anna 27 december 2015 at 09:41

  Wat een prachtige look! <3

 • Reply Nesrin 27 december 2015 at 13:53

  Prachtige look en foto’s weer. Hoop dat je een fijne kerst hebt gehad/

 • Reply Anouk Spruit 27 december 2015 at 20:54

  Ja het winterlicht is een drama, softboxen, ringlampen ugh, waar groeit een geldboom? Heel herkenbaar dus. Je hebt toevallig al op mijn blog gezien wat ik droeg qua make-up en kleding dus dat hoef ik niet meer te vertellen;) Ik ben de laatste tijd toch mijn catrice browpowder zat, maar ik vind anastasia best prijzig..

  • Reply Shiralee 28 december 2015 at 08:34

   Ja echt hoor! Helemaal als je jezelf gaat vergelijken -_- beter niet doen dus haha! Klopt inderdaad, voordat je iets aanschaft moet je ook wel echt zeker zijn van de kleur want dat is ook best een opgave (bij mij in ieder geval). Maar de dipbrow houdt als het goed is ook wel lang, dus ben benieuwd hoe deze mij gaat bevallen haha. Zal wss ook nog wel even oefenen zijn :’)

 • Reply Rachel 27 december 2015 at 22:41

  Een hele mooie look heb je gemaakt meid! een liefdevol 2016!

 • Reply De Dotties 28 december 2015 at 01:21

  Prachtige ooglook zeg, staat je erg goed!

 • Reply Jennifer | JenniferZ 28 december 2015 at 14:23

  Ik vind je ooglook echt ontzettend mooi!

 • Reply Amy 28 december 2015 at 15:55

  Moooi! Mooie eyeliner zeg 🙂

 • Reply Mariska 28 december 2015 at 16:31

  Super mooi! Eyeliner zit heel netjes! Zelf heb ik qua ooglook iets met bruinroodgoud gedaan.

 • Reply Nicole 2 januari 2016 at 22:12

  Wat een ongelofelijk mooie look!

 • Leave a Reply