FACE OF THE DAY | Intakegesprek

Hello! Gisteren had ik een intakegesprek voor een niveau 4 opleiding aan het Mediacollege Amsterdam, voor het geval ik de 21+ toets niet haal aan de Hogeschool van Amsterdam. Yikes. Goede nieuws is – ik ben aangenomen, en nog beter nieuws is – ik kan het in twee jaar doen!

fotd18516-002
fotd18516-005

Hierbij moet je natuurlijk wel netjes gaan, vind ik.  En hoe gek dit ook klinkt, ik had zo veel moeite met het vastleggen van deze look. In het echt zag deze er zo mooi en geblend uit – iets wat ik op de foto’s totaal niet terug zie. Alsof ik maar een kleur op mijn ogen heb gekwakt, haha.

De reden waarom ik het toch plaats is omdat ik persoonlijke ontwikkeling belangrijk vind en hierbij probeer te spelen met het poseren voor de camera. Het blijft awkward. Desondanks vind ik het wel leuke foto’s geworden!

fotd18516-007

Voor mijn ooglook en lipkleur heb ik alles uit het Shaaanxo eyeshadow & lipstick palette gehaald. Ik ben zo blij met dit palette, serieus. Het is zo ontzettend veelzijdig. De lashes zijn van House of Lashes namelijk Temptress* en ik vind ze zo mooi. ♥

Als basis gebruikte ik de Nivea Aftershave als primer en mijn MAC Pro Longwear in de kleur NW13 foundation samen met de Urban Decay 0.5 Fair Neutral concealer. Make-up set ik altijd met mijn all-time-favourite Laura Mercier Translucent powder.

Ik heb geshaped (waar je overigens bijna niets van ziet op de foto, lol) met de NYX blush in Taupe die ik via Amazon.de heb besteld. Als blush gebruikte ik de Urban Decay Afterglow in de kleur Fetish.
Wenkbrauwen zijn gedaan met de Dipbrow Pomade in Caramel van ABH. That’s about it!

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review,
lees mijn disclaimer

8 Comments

 • Reply Mariska 19 mei 2016 at 08:50

  Zo moeten ze je wel aannemen 😀 Prachtige look, echt mooi gedaan!

 • Reply Nesrin 19 mei 2016 at 10:45

  Fijn dat je de opleiding in twee jaar zou mogen doen. Wanneer hoor je meer van de HvA?
  Prachtige look, love the eyeliner!

 • Reply jeapiebel 19 mei 2016 at 14:21

  Je klinkt ook erg blij met Shaaanxo eyeshadow & lipstick palette. Gefeliciteerd dat je bent aangenomen voor de opleiding.

 • Reply Eva 20 mei 2016 at 13:48

  Gefeliciteerd! De look is mooi!

 • Reply Nicole 20 mei 2016 at 22:33

  Wat een prachtige look! Gaaf dat je een intake gesprek had bij het media college. Ontzettend tof dat je bent aangenomen, gefeliciteerd!

 • Reply Jouvence 28 mei 2016 at 15:11

  Wauw, wat een prachtige look heb je gemaakt! ♥ xx

 • Reply Teddy 23 juni 2016 at 15:09

  Wat een mooie look!

 • Reply OUTFIT OF THE DAY | Faux fur coat | Shiralism 9 juli 2017 at 12:00

  […] kleine persoonlijke update… toen ik vorige week vertelde dat ik ben aangenomen voor een MBO4 opleiding en nog een 21+ toets moest maken aan de HvA. […]

 • Leave a Reply