ELF St. Lucia Contouring blush & bronzing poeder

Als een blij vogeltje danste ik door het huis toen ik te horen kreeg dat ik een aantal producten van E.L.F. uit mocht zoeken. Natuurlijk heb ik de site heel goed bekeken en een keuze kunnen maken uit vijf producten waar ik losse reviews van zal schrijven. Vandaag is het Prism Eyeshadow palette in de kleur Sunset aan de beurt.

E.L.F. (Eyes Lips Face) is een budget make-up merk met het idee zo weinig mogelijk te adverteren met een zo minimalistisch mogelijke verpakking zodat je als het ware alleen voor het product betaalt, máár dan wel zo diervriendelijk mogelijk! E.L.F. namelijk niet op dieren getest, en dat is een heel groot pluspunt, helemaal voor zo’n budget merk.

stlucia_02

stlucia_07

De verpakking is vrij simpel maar ook best stevig! De swatches zijn erg mooi en goed gepigmenteerd. Bij het aanbrengen zijn de kleuren ook goed op te bouwen. Het enige nadeel is dat het wat poederig is, dus goed aftikken is een must, voordat het hele gezicht onder het product zit!

ELF St Lucia
ELF St Lucia

Boven: zonder St. Lucia, Midden: Blush en Onder: blush + bronzer. De blush is een heel zacht en subtiel van kleur maar goed op te bouwen. De bronzer is wat meer aanwezig, maar kan je eigenlijk ook wel zo sterk mogelijk maken zoals jij dat wilt. Bronzers vind ik altijd best een lastige klus, omdat ik de kleur net niet mooi bij mijn huid vind passen. Bij deze bronzer heb ik daar eigenlijk geen probleem mee.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit setje al een paar keer heb gebruikt en ik er echt heel tevreden mee ben. Het blijft mooi zitten, en de kleuren zijn echt top. Dit is echt een goed duo!

St. Lucia Contourblush & bronzing poeder is beschikbaar op de website van eyeslipsface.nl voor (maar) €4,-

Pluspunten
+ Zéér budget €4,-
+ Handig duo / verpakking om mee te nemen op reis
+ Goed op te bouwen
+ Niet op dieren getest

Minpunten
– Alleen online verkrijgbaar
– Vrij poederige substantie

signature Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review,
lees mijn disclaimer

10 Comments

 • Reply Esmee 19 november 2015 at 10:51

  Jammer dat hij aan de poederige kant is, maar ik vind het wel een mooi geheel op je wangen!
  XOXO esmee

 • Reply Bibi 19 november 2015 at 11:24

  Ziet er mooi uit, heel subtiel!

 • Reply mariëlle 19 november 2015 at 12:48

  Ik heb hem aan mijn tante gegeven want ik gebruikte hem bijna niet. Het is wel een geliefd setje!

 • Reply Lisa 19 november 2015 at 18:57

  Prachtig merk maar dit setje werkte ook niet voor mij. Ik vind het ook erg vlekken (dit gebeurde in ieder geval bij mijn elke keer )

 • Reply Lindsey Beljaars 20 november 2015 at 10:44

  Ik heb ook zo’n duo van ELF maar dan in de kleur Fiji Matte. Heb er een uitgebreide review over geschreven op mijn blog!

 • Reply Nesrin 20 november 2015 at 23:34

  Dit is inderdaad zéér budget wat fijn! Fijne review een kwast moet je dus aftikken 😉 ik was al die tijd aan het blazen.

  • Reply Shiralee 14 december 2015 at 09:42

   Haha ja, maar af en toe blaas ik ook wel eens hoor :’D

 • Reply Rebecca 22 november 2015 at 12:36

  Mooie producten heeft elf altijd!
  Ook erg mooie foto’s!

 • Reply Beautyjuf 26 november 2015 at 20:23

  Aha, een gouden duo! Het geeft je gezichtshuid een hele mooie, natuurlijke maar toch ook ietwat warme gloed. Prachtig!

 • Reply anna 19 december 2015 at 22:06

  Ik heb deze ook, maar voor mij is de blush echt te licht! Ik vind het verder wel een fijn product en met de bronzer kan ik gelukkig wel goed uit de voeten 🙂

 • Leave a Reply