Mary-Lou Manizer

Een nieuwe favoriet! De Mary-Lou Manizer Highligter

Strobing, highligten, hoe je het ook noemen wilt; het is helemaal hot. Ik was nogal nuchter over deze trend, tot ik een keer een goede highlighter in mijn handen had. Vaak vond ik het er nep uit zien, maar het kan écht heel mooi zijn – zoals met de Mary-Lou Manizer. Want ja, ik ben ook verslaafd geraakt en kan niet meer zonder!

Mary-Lou Manizer

De verpakking is in de stijl van het merk, dat vind ik erg leuk! Het hoeft niet jouw smaak te zijn, maar het is wel heel eigen en dat maakt het origineel. Het enige minpunt aan de verpakking is dat het wat ‘stroever’ open gaat dan de meeste maar hey, het zit in ieder geval goed dicht, haha!

Mary-Lou Manizer

Op swatches vind ik het altijd lastig zeggen want het ziet er altijd anders uit als een fullface foto. In eerste instantie dacht ik ook dat het mij een beetje tegen zou vallen, want wow, dat is best heftig op je gezicht tot ik het (na veel foto’s) ein-de-lijk op mijn gezicht kon doen. It’s on.

Mary-Lou Manizer

EN WAUW. Hallo?! Wat is dit?! Oké, ook ik ben verslaafd. Het maakt de look meer compleet, vooral als je echt fullface wilt gaan. Ik dacht altijd dat highlighter samen met een bronzer overrated was, maar ik neem mijn woorden weer gauw terug.

Oh ja, ik heb het aangebracht op mijn junkbeenderen, op mijn wenkbrauwbot en op mijn cupidoboog (wat hier niet zó heel goed te zien is, maar van deze look komt binnenkort een FOTD online, dus ik wou niet te veel spoilen, oops). Ik kan nu al niet meer zonder dit product, vooral op mijn lichte huid, het past werkelijk perfect en ik vind het ook niet zo heel overdreven.

Ik hoop dat ik met mijn enthousiasme duidelijk heb kunnen over brengen dat dit echt maar dan ook écht een nieuwe favoriet is van mij en ik hoop dat jullie het op de foto’s goed kunnen zien, want in het echt valt het toch mooier uit als op de foto!

Voor de Mary-Lou Manizer van The Balm, 8.5g betaal je zo’n €20,50. Te koop bij o.a. Boozyshop, theMakeUpSpot en feelunique.

12 Comments

 • Reply Floor 27 augustus 2015 at 19:43

  Ziet er super mooi uit!

 • Reply joelle 27 augustus 2015 at 20:23

  wauw ik vind hem echt heel mooi! Het staat je ook echt prachtig.

 • Reply Sas 28 augustus 2015 at 10:21

  Hij ziet er super mooi uit, alleen (voor mij) een beetje duur. Zou het zelf nooit uitgeven voor make-up.

  • Reply Shiralee 28 augustus 2015 at 12:14

   Thanks! En dat kan ik mij wel voorstellen hoor, haha 😉

 • Reply evelien 28 augustus 2015 at 10:43

  Wauw!! Wat een prachtige highlighter, hij staat je echt geweldig. 🙂

  Liefs! Evelien

 • Reply kim 28 augustus 2015 at 15:41

  Deze wil ik ook nog zoooo graag! Hij is echt PRACHTIG! <3

  • Reply Shiralee 29 augustus 2015 at 16:20

   Het is echt een pareltje! <3

 • Reply Sonja 14 september 2015 at 14:47

  Deze staat ook al zo lang op mijn wishlist!

 • Reply FACE OF THE DAY | Halo eyes | Shiralism 23 juli 2016 at 13:20

  […] contour gebruikte ik NYX Taupe, voor highlight Mary-Lou Manizer van the balm en om het geheel af te poederen mijn Laura Mercier translucent […]

 • Reply FOTD #10 | 13 maart | Shiralism 9 juli 2017 at 12:02

  […] translucent powder waar binnenkort ook een review van online komt! Als highlighter heb ik de Mary-Lou manizer aangebracht van […]

 • Leave a Reply