Knolselderij met tagliatelle

EASY MEALS | Tagliatelle met courgette en knolselderij

Het is weer tijd voor een Easy meals, en een heerlijk recept om ook in de zomer te eten. Dit recept heb ik geloof ik ooit eens van mijn schoonzus gekregen en is sindsdien nog vaak bereidt in onze keuken!

Ingrediënten
– 3 tenen knoflook, in plakjes gesneden
– halve knolselderij, in blokjes gesneden of staafjes
– 2 courgette, in vieren gesneden
– 1 tl komijnpoeder
– 1 tl basilicum
– 1 groentebouillonblokje
– geraspte (Parmezaanse) kaas

Knolselderij met tagliatelle

1. Zet een pan water op het vuur en kook de tagliatelle volgens de verpakking gaar. Bak ondertussen de knoflook in wat zonnebloemolie of olijfolie en voeg vervolgens de knolselderij toe.
2. Wanneer de knolselderij beetgaar is voeg je de courgette toe. De knolselderij heeft altijd wat langer nodig om gaar te worden, helemaal als je het in staafjes snijdt. Ik varieer nogal hier mee, ene keer blokjes en de andere keer staafjes.

Knolselderij met tagliatelle

3. Tijd om de kruiden toe te voegen en even goed te roeren…
4. Wanneer de tagliatelle klaar is giet je dit af en roer je dit door het courgette mengsel met wat geraspte kaas. Dit kan je eventueel ook op je bord doen.

Tot de volgende keer maar weer, en Eet Smakelijk!

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

  • Reply Dina 20 juli 2015 at 09:23

    Volgens mij is dit een heerlijke combinatie!
    Dina onlangs geplaatst…Update: Haren wassen zonder shampooMy Profile

  • Leave a Reply