Collection Concealer

Collection concealer + waar te koop?!

COL1

Een concealer zoeken die licht genoeg is voor mijn huid én nog eens goed werkt is lastig te vinden, helemaal voor een zachte prijs. Daar is echter verandering ingekomen met deze concealer van Collection in de kleur 1 Fair. Benieuwd naar het resultaat? Lees snel verder!

COL1

Zonder concealer. Je ziet op mijn kin wat rode plekjes en boven bij mijn neus.

COL2

Zo zie je precies waar ik de concealer heb gesmeerd.

COL3

En het eindresultaat! Het geeft zo’n enorme opfrissing. De dekking vind ik perfect en kan hier gemakkelijk wat puistjes mee verbergen.

De concealer zelf komt in een soort lipglossverpakking, wat ik zelf het fijnst vindt werken. Een concealer in een pot vind ik onhygiënisch  en dit werkt gewoon super makkelijk.
Het enigste probleem wat ik van deze concealer kan bedenken is dat je het online moet bestellen omdat het uit Engeland komt is het nogal lastig te verkrijgen want zo betaal je op eBay veel meer geld terwijl de concealer zelf maar £4.19 kost (omgerekend €5,70).
Ikzelf ben nog nooit in Engeland geweest (such a shame!) maar heb deze kunnen vinden op Amazon.co.uk voor dezelfde zachte prijs. Dit wordt gewoon door Amazon zelf verzonden en je hebt het binnen een paar dagen al in huis. Minpunt is dat je wel een creditcard nodig hebt om deze te kunnen bestellen.
Een fijne creditcard is die van Skrill. Dit is een prepaid creditcard die je als het ware gewoon opwaardeert zonder dat er veel extra kosten in rekening gebracht worden.  Die kan ik zeker aanraden als je vaker van Amazon.co.uk/.de wilt bestellen.

Deze concealer raad ik 100% aan en voor die prijs helemaal! Ik heb een lange tijd de Double Wear concealer van Estée Lauder gedragen maar deze was voor mij net te geel. Ik ben super blij met deze concealer en heb er al weer 2 achter de hand liggen!

+
Goede dekking en kleur
Prijs/kwaliteit/verhouding


Alleen online verkrijgbaar

6 Comments

 • Reply Suzanne 20 april 2015 at 10:25

  Ziet er super mooi uit!

 • Reply Mariel 21 april 2015 at 20:58

  Ziet er goed uit!

 • Reply bymarlayne 28 april 2015 at 08:15

  Het resultaat is erg mooI!

 • Reply FACE OF THE DAY | Halo eyes | Shiralism 23 juli 2016 at 13:20

  […] kwast en et voila, you’re ready to go! De concealer die ik hiervoor heb gebruikt heb is de Collection concealer in 01 fair. Onder mijn ogen, kin en voorhoofd heb ik Urban Decay Naked Skin concealer gebruikt in 0.5 fair […]

 • Reply Annelies 7 maart 2017 at 23:05

  Mocht je geinteresseerd zijn in de Collection 2000 concealers in de kleuren 1. Fair 2. Cool medium en 3. Medium deze zijn te koop bij http://www.dazzlecosmetics.nl

 • Reply Catrice Liquid Camouflage 010 Porcellain High Coverage Concealer | Shiralism 21 februari 2018 at 11:02

  […] Collection was toen ik begon met make-up één van mijn favorieten, en die van L.A. Girl vind ik ook top. Deze was weliswaar wat dik, maar de dekking. De dekking! Helemaal als je best last hebt van donkere kringen onder de ogen. Het voordeel van L.A. Girl is ook: onwijs veel aanbod in kleur! Bij Catrice is deze wat schaars, eigenlijk heel schaars. Bij Kruidvat verkopen ze deze maar in drie kleuren: 005 Light Natural, 010 Porcellain en 020 Light Beige. […]

 • Leave a Reply