Anastasia Modern Renaissance palette

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette

Vanaf de seconde dat ik het Anastasia Beverly Hills palette voorbij zag komen bij sneak peeks wist ik één ding zeker: deze wordt van mij. Toen ik even later las dat deze in het vaste assortiment komt te zitten kon mijn geluk helemaal niet meer op. Na een paar keer te hebben mis gegrepen heb ik ‘m dan eindelijk kunnen bemachtigen: Anastasia Modern Renaissance palette. En dat in Nederland!

Anastasia Modern Renaissance palette

Dit is ‘m dan… in een suede verklede verpakking dat meteen het gevoel geeft van een luxe product, haha. Job well done!

Wanneer je de verpakking openmaakt zitten er 14 (!) prachtige nude en berry-toned tinten oogschaduws in, variërend in matte en shimmers én een spiegel. Ook zit er een tweezijdig kwastje bij, en in tegenstelling tot de meeste oogschaduwpalettes is dit ook écht een kwastje die ik regelmatig gebruik. Een kant voor mijn outer v, en de andere fluffy kant, voor mijn crease.

Anastasia Modern Renaissance palette
Anastasia Modern Renaissance palette
Anastasia Modern Renaissance palette
Bovenste rij (v.l.n.r.): Tempera, Golden Ochre, Vermeer, Buon Fresco, Antique Bronze, Love Letter en Cyprus Umber.
Onderste rij (v.l.n.r.): Raw Sienna, Burnt Orange, Primavera, Red Ochre, Venetian Red, Warm Taupe en Realgar.

Zoals je kunt zien zijn deze stuk voor stuk enorm goed gepigmenteerd. Zoals ik ook niet anders had verwacht van Anastasia, een vorig limited edition oogschaduwpalette behoort namelijk nogsteeds in mijn favorieten. In Amerika verkopen ze ook losse oogschaduws van ABH die je in een Z-palette kunt samenstellen. Fingers crossed dat deze binnenkort naar Nederland of BeautyBay komen!

Alle oogschaduws blenden goed en brengen mooi aan op de oogleden.

Anastasia Modern Renaissance palette

Ughhhhh!!! I can’t!!!

Anastasia Modern Renaissance palette

Ik ben echt super blij met dit palette en maakt zeker de beloftes waar. Het enige minpunt dat ik mij kan bedenken is wanneer ik mijn kwast in het product dip deze wat poederig is, dus aftikken is echt een grote MUST, ook betreft het voorkomen van fallout. Maar eerlijk gezegd valt dat geheel te overzien vanwege de pigmentatie. Het zijn précies mijn kleuren en beloof dat jullie nog veel van dit palette zullen gaan zien in komende Face of the Days! Vergeet vooral ook niet even op mijn Instagram te kijken waar ik regelmatig mijn ooglooks deel.

Het palette heb ik bij GreatBeautyBar gekocht voor €54,95 zonder verzendkosten en de volgende dag had ik deze meteen in huis. Het palette is ook regelmatig bij BeautyBay beschikbaar (als deze niet Out of Stock is). Bij BeautyBay duurt het altijd wel wat langer voordat je jouw zending binnen hebt.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

19 Comments

 • Reply Elles 8 augustus 2016 at 08:18

  Wauw, je hebt hem! Super gaaf! Ik vind het zo’n ontzettend mooi palette! Fijn dat hij je bevalt!
  Liefs,
  Elles

 • Reply Mariëlle M 8 augustus 2016 at 08:24

  Ik vind hem echt ZO mooi <3

 • Reply Mariska 8 augustus 2016 at 08:50

  Ik heb ‘m ook en het is nu echt m’n favoriete palette 😀 al die prachtige kleuren! Ik houd ervan <3

 • Reply LA DOLCE EVITA 8 augustus 2016 at 09:51

  Prachtig palette. Wel jammer dat de oogschaduw vrij poederig is.

 • Reply Jonna@Burgertrutjes 8 augustus 2016 at 09:56

  Ben nog niet bekend met het oogschaduw palette van dit merk maar wat zien de swatches er goed uit!!

 • Reply Selena 8 augustus 2016 at 11:09

  Deze staat op mijn wishlist! En wat zijn je foto’s mooi gelukt!

 • Reply anna 8 augustus 2016 at 11:56

  Wat is hij mooi! <3 En wat heb je prachtige foto's gemaakt. Ik ben nu heel benieuwd naar een look met deze mooie kleurtjes.

 • Reply Astrid 8 augustus 2016 at 12:06

  Wat een prachtig palette! En wat een pigment, wauw! Fijn ook dat het kwastje van goede kwaliteit is. Dat zie je inderdaad niet vaak.

 • Reply Malu 8 augustus 2016 at 16:08

  waaauw, wat een prachtig palette <3 🙂
  xx Malu

  MaluSwartjes.com | Fashion, Beauty, DIY & More.

 • Reply Manon 8 augustus 2016 at 17:39

  Wauw wat een mooie palette

 • Reply Nesrin 9 augustus 2016 at 11:40

  Gaaf dat je dit palette hebt, het ziet er supermooi uit. Ik wist niet dat Anastasia meer had dan producten voor de wenkbrauwen.

  • Reply Shiralee 10 augustus 2016 at 17:16

   Jaaa ze hebben echt mooie producten. <3

 • Reply Alexandra 11 augustus 2016 at 13:09

  Oeh, ziet er goed uit! Voor mij een beetje aan de dure kant, maar wel mooie en goed gepigmenteerde kleuren!

  xx Alex

 • Reply Nienke 12 augustus 2016 at 10:09

  Prachtig palette!

 • Reply Rachel Kromdijk 12 augustus 2016 at 15:28

  wat een prachtig palette (EN DIE FOTO’S WAUW!!) ziet er super uit liefs

 • Reply Veerle 6 november 2016 at 17:44

  Wauw!😍

 • Reply Jeffree Star Androgyny palette | Shiralism 22 april 2017 at 17:31

  […] De oogschaduw pans zijn ook écht groot vergeleken de meeste palettes of losse oogschaduws (ABH Modern Renaissance, UD Full Spectrum, Morphe […]

 • Reply Lime Crime Venus palette | Shiralism 9 juli 2017 at 11:50

  […] tzeh eyes! Het palette doet je wellicht denken aan ABH Modern Renaissance, en ja, mij eigenlijk ook wel een beetje. Als je de één hebt, heb je dan de ander zeker niet […]

 • Reply FACE OF THE DAY | Grape glitter | Shiralism 9 juli 2017 at 11:54

  […] mijn ogen draag ik het ABH Modern Renaissance palette en één kleur uit het MannyMUA x Makeup Geek palette, maar deze kleur is ook los […]

 • Leave a Reply