Over mij

Hi en welkom op mijn website! Super leuk dat je meer over mij wilt weten. Mijn naam is Shiralee, ofwel Sjiraali. Mijn ouders hebben mijn naam dus van de aftiteling van A Neverending Story, mocht je het je afvragen. Ook is het een onwijs positief woord, want het betekent Burden, super leuk. Inmiddels ben ik 23 jaar oud en valt die burden ook reuze mee. (;

Ik houd mij vooral bezig met beauty, fashion en een plant-based dieet ofwel plantaardige voeding. Vlees heb ik al volledig uit mijn leven geschrapt en ik probeer nu een zo vegan mogelijke lifestyle toe te passen. Hier voel ik mij ontzettend goed bij. Alles wat op mijn blog terecht komt doe ik met onwijs veel passie en ik hoop dat je dit ook terug kunt vinden in mijn schrijfstijl/artikelen.

Het is altijd al een hobby van mij geweest om mensen te vermaken en te informeren, een blog is echt een combinatie van alles, en zo kan ik ook lekker bezig zijn met het leren van fotografie en het door blijven ontwikkelen van mijzelf. Ik hoop dat ik jou, als lezer, kan vermaken en informeren met mijn blogposts!

Veel (lees)plezier!

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube